zaterdag 5 april 2008

in Den Bosch daar staat een schooltje

Het Koning Willem I College in Den Bosch, gingen wij gaan wedstrijden. City-trip met mijn mamaaa! En 't was fijn! Heel erg fijn. hm... :) Moeder en dochter hebben zich geweldig geamuseerd. Dat ze nog es zeggen dat vrouwen zich niet kunnen oriƫnteren! Wij hebben heel aardig ons plan kunnen trekken. De Sint-Jan bezocht. Das 'n kathedraal en 'n verdomd mooie! Toevallig heet ons parochie ook Sint-Jan. (Deze informatie is alleen nuttig voor de nerds onder u, voor de rest staat ze hier totaal nutteloos wat de boel te verzieken.)

Jeroen Bosch is ook van Den Bosch. Je weet wel, die schilder met al zen gekke kereltjes en duiveltjes. Den dien die zo lang geleden leefde, 15e - 16e eeuw dus. Zeer vooruitstrevende man, hebben we vanalles over bijgeleerd. Geweldig interessant en dergelijken.

De wedstrijd dan maar: na Jan-Bart fijn gespeeld, reuzefijne jurycommentaar! Dat doet geweldig deugd. Mijn dag was dus zeker geslaagd!
Ben er wel niet door, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. :) Lizanne, die overigens aan die school les volgt mag naar het voorrondeding. Niet onverdiend, dus is alles heel goed en fijn en reuze.

Geen opmerkingen: