dinsdag 10 juni 2008

Dura lex, sed lex

Wielrennen interesseert me geen zak. Maar je kan er toch niet omheen. Tom Boonen zit aan de coaïne. Ok, voor mij. Je doet maar wat je wil. Maar als je dan betrapt wordt moet je je er ook bij neerleggen en op je pijnlijke blaren zitten.
Mensen zijn hypocriet. Ze smeren meteen een helend zalfje op Tommetje Boonen zijn gebrande billen. Terwijl ze er bij anderen nog een paar keer met een naald zouden insteken.

Het gaat hier wel over een sportheld! Moeten die niet het goede voorbeeld tonen? Wedden dat alle 16 jarige meisjes nu meteen ook aan de cocaïne gaan? Een gezamenlijke hobby met hun held, hoe gezellig.

Trouwens, voor de achterlijke mensen die een eeuw op de planeet Zoelzo geleefd hebben, cocaïne is een drug. En drugs (de meeste dan toch denk ik) zijn illegaal. Dus ook cocaïne. En nu moet er dus niet meer gediscussieerd worden of Tom Boonen al dan niet nog gaat verder fietsen of niet, die kerel moet gewoon opgepakt worden! Dan kan hij zoiezo niet meer fietsen. Tenzij dan op een hometrainer. Fietsen blijft tenslotte fietsen. En dan kun je tenminste nog naar tv kijken ook. Dat is nuttig.

In elk geval, anderen pakken ze toch ook op? Waarom dan doen alsof Tom Boonen een gezant van God is?

Juist ja.
Dura lex, sed lex.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook mede opgehitst door de media ?
De jeugd ... blijft beinvloedbaar :-)

Petra Truant zei

Inderdaad, zo bekakt ben ik wel. :D