vrijdag 21 maart 2008

Bloedend Hart

Dit kun je over hen op Wikipedia vinden. Om mijn niet-privinciale broeders en zusters een beetje te plagen, laat ik hen/jullie beste West-Vlaams bovenhalen.


Bloedend Hart

Uit Wikipedia

Bloedend Hart is e muziekgroep die 't levenslied briengt. Ze kommn wel uut de Westoek, moa ze ziengn in 't Nederlands. Bloedend Hart bestoat ol sedert de joarn '80.

Ze briengn werk mi e lach en e troane: n'êne kè dôodserieus, n'ander ki styf kluchtig. 't Bezoundere is da de tône va 't êne moment op 't ander kud oversloan. Ze woun ol pryzen in 't Humorconcours in Marke, op 't Leids Cabaretfestival in Olland e ze wounn Westtalent.

Leedn

De groep bestoat uut twi zangers (Frank Verdru e Joost Denuwelaere) en e pianiest (Chris Duprel). Nunder repoertoire is e miengelienge va gekende en zelfemakte liedjes. De latste tyd treedn ze were op, achter da ze solo giengn - voerol Frank Verdru mi ze onemanshows.

Zijn we gister gaan bezien in Ieper. En ze zijn geweldig! Wat een stemmen hebben ze allebei! En samen hebben ze echt wel iets grappigs, waardoor het eetcafé in minder dan geen tijd zich volledig overgaf aan de lach en aan de ontroering.

Nog meer fantastisch is dat hun nieuwe cd eind april uitkomt, zoeken, kopen en verheerlijken!! Want Frank is nu eenmaal mijn toneelleraar en daar ben ik verdikke wel trots op!

Geen opmerkingen: